Pensioen Pro-award voor Werkenaanonspensioen.nl

Op donderdag 15 juni zijn de jaarlijkse Pensioen Pro-awards uitgereikt. Daarbij ontving Werkenaanonspensioen.nl de zogeheten Communicatie-award.

Vergroot afbeelding Winnaars met award
Vlnr: Klaartje de Boer (VCP), Veronique Roelandt en Saskia de Zwaan (beiden Stichting van de Arbeid), Eline Lundgren (FNV) en Simone la Roi (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

Het bijzondere aan Werkenaanonspensioen.nl is dat het een informatieplatform is van, voor en door alle partijen die beroepsmatig betrokken zijn bij de overgang naar het vernieuwde pensioenstelsel. Dus werkgevers, ondernemingsraden, pensioenfondsbestuurders, vakbonden en de overheid. Het is een “succes van de polder”.

Volgens de jury won Werkenaanonspensioen de award ‘vanwege de enorme rijkheid aan informatie die overzichtelijk, en op visueel aantrekkelijke wijze wordt aangeboden.’ Het platform biedt informatie over de Wet toekomst pensioenen, maar ook praktijkvoorbeelden en handige hulpmiddelen voor de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Per doelgroep en per onderwerp wordt de wet- en regelgeving uitgelegd.

Een gewaardeerde service is de extra zoekmachine (zoeken.werkenaanonspensioen.nl) waarmee zoekopdrachten binnen het juridische deel van het informatieplatform met behulp van artificial intelligence slimmer, sneller en eenvoudiger worden uitgevoerd.

Vergroot afbeelding Pensioenpro award Logo
Logo Pensioen Pro-award